Geld (€ 841,-) verdienen bij inzet op Van Persie, Chelsea en Feyenoord-Vitesse

31 januari 2014 | stefan | Advertorial

Het competitievoetbal dendert dit weekend voort met aan aantal absolute krakers! Welke club pakt er drie punten en welke club delft dit weekend het onderspit?

Unibet geeft de bezoekers van Voetbaltube die zich registreren tot en met 50 euro gratis om zonder risico in te zetten op de wedstrijden. Voetbaltube geeft jou voor dit weekend een aantal tips! In totaal valt er deze week een bedrag van € 841,50 te verdienen. Meer daarover lees je nu. De tip van Voetbaltube is groen gearceerd.

Wedtip 1, Feyenoord - Vitesse:

Voor beide clubs een belangrijk duel. Feyenoord - Vitesse. Vitesse moet winnen wil het in de race blijven om de landstitel. Ook Feyenoord kan de punten keihard gebruiken. De quoteringen voor het duel zijn als volgt:

Zege thuisclub: 1.87
Gelijkspel: 3.80
Zege uitclub: 3.95

Wedtip 2, Manchester City - Chelsea:

Een mooi toetje om het weekend mee af te sluiten. Manchester City verkeert in topvorm. Kan Chelsea de club uit Manchester pijn doen? De quoteringen voor het duel zijn als volgt:

Zege thuisclub: 1.85
Gelijkspel: 3.60
Zege uitclub: 4.50

Wedtip 3, Doelpunt Robin van Persie:

Robin van Persie is terug. En hoe! De Nederlander wist na 6 weken afwezigheid dinsdag tegen Cardiff direct te scoren. Als hij uit tegen Stoke City weer scoort verdien je twee keer je inzet. De quotering hiervoor is als volgt:

Doelpunt Robin van Persie: 2.00

- Registreer je nu bij bookmaker Unibet!

Als je de 3 tips combineert (1.87 × 2.00 × 4.50) maakt dat € 16.83.
Met een inzet van €10,- verdien je dan € 168.30

Met de gratis 50 euro van Unibet valt er een bedrag van 50 × € 16.83 = € 841,50 te winnen.

Als Unibet klant (met geld op je account) kun je gratis iedere maand honderen sportevenementen bekijken via live streaming. Om het programma te zien, klik je op ‘wedden’ en daarna ‘Live wedden’, dan wijst het zich vervolgens van zelf.

Als een wedstrijd live te zien is dan staat er achter die wedstrijd een tekentje met ‘tv’ en daar kun je op klikken. Er moet wel geld op je account staan. Wedden is geheel op eigen risico en de quoteringen zijn onder voorbehoud.

FacebookTwitterGoogle+

Bekijk ook..

Reageer