Tip! Veel geld verdienen bij inzet op Feyenoord, AC Milan en puntverlies PSV

24 januari 2014 | stefan | Advertorial

Het competitievoetbal, inclusief de Bundesliga, dendert dit weekend voort met aan aantal mooie duels! Welke club pakt er drie punten en welke club delft dit weekend het onderspit?

Unibet geeft de bezoekers van Voetbaltube die zich registreren tot en met 50 euro gratis om zonder risico in te zetten op de wedstrijden. Voetbaltube geeft jou voor dit weekend een aantal tips! In totaal valt er deze week een bedrag van € 232,- te verdienen. De tip van Voetbaltube is groen gearceerd.

Wedtip 1, PSV- AZ:

PSV moet absoluut punten pakken willen ze nog een rol van betekenis spelen in de top 5 van de Eredivsie. Ze krijgen AZ op bezoek. Een ploeg die niet te onderschatten is. De quoteringen voor het duel zijn als volgt:

Zege thuisclub: 1.63
Gelijkspel: 4.05
Zege uitclub: 4.95

Wedtip 2, ADO Den Haag - Feyenoord:

Afgelopen woensdag kreeg Feyenoord een filnke tik te verwerken. In de Arena werd in de kwartfinale van de beker met 3-1 verloren van Ajax. De Rotterdammers azen op revanche tegen ADO Den Haag. De quoteringen voor het duel zijn als volgt:

Zege thuisclub: 6.20
Gelijkspel: 4.25
Zege uitclub: 1.50

Wedtip 3, Cagliari - AC Milan:

De derde tip komt uit de Serie A. Seedorf heeft sinds 16 januari de belangrijke taak om AC Milan weer naar de top te loodsen. Gaat het ze lukken om 3 punten te pakken tegen Cagliari? De quotering hiervoor is als volgt:

Zege thuisclub: 4.20
Gelijkspel: 3.30
Zege uitclub: 1.90

- Registreer je nu bij bookmaker Unibet!

Als je de 3 tips combineert (1.63 × 1.50 × 1.90) maakt dat € 4.65.
Met een inzet van €10,- verdien je dan € 46.46

Met de gratis 50 euro van Unibet valt er een bedrag van 50 × € 4.65 = € 232,28 te winnen.

Als Unibet klant (met geld op je account) kun je gratis iedere maand honderen sportevenementen bekijken via live streaming. Om het programma te zien, klik je op ‘wedden’ en daarna ‘Live wedden’, dan wijst het zich vervolgens van zelf.

Als een wedstrijd live te zien is dan staat er achter die wedstrijd een tekentje met ‘tv’ en daar kun je op klikken. Er moet wel geld op je account staan. Wedden is geheel op eigen risico en de quoteringen zijn onder voorbehoud.

FacebookTwitterGoogle+

Bekijk ook..

Reageer