Welkom op de nieuwe website van Voetbaltube!

21 januari 2014 | lennart | Advertorial

Welkom op de vernieuwe website van Voetbaltube,

Eindelijk is het dan zover. Voetbaltube komt met een nieuw design inclusief nieuwe features. Bij de totstandkoming van de nieuwe lay-out is er rekening gehouden met de wensen van de bezoekers om jullie nog beter van dienst te kunnen zijn.

Op de homepagina is er nu een tweedeling gemaakt tussen de 'wedstrijden' en de 'meest actuele video's', ook wel 'videoblog'-artikelen genoemd. Tevens kunnen ook de laatst toegevoegde foto's bekeken worden en zijn de laatste reacties te lezen.

Nieuwe features zijn onder andere:

  • Home-pagina > Samenvattingen en doelpunten zijn gescheiden van de meest actuele, grappige en opmerkelijke voetbalvideo's
  • Home-pagina > Direct vanuit het topmenu naar de competitie navigeren
  • Fotoronde-pagina > Een fotogallerij met de meest opmerkelijke en leukste foto's uit de voetbalwereld
  • Nieuws-pagina > Op de nieuws-pagina blijf je vanaf nu op de hoogte van het laatste voetbalnieuws van over de hele wereld
  • Tussenstanden-pagina > De tussenstanden pagina is grondig aangepakt en geeft een overzicht met de wedstrijden van de dag.
  • Smartphone-versie > Bij het bezoeken van Voetbaltube via de smartphone wordt deze automatisch doorverwezen. Mocht je toch de desktop versie willen gebruiken kan dit worden aangegeven in het menu van de mobiele versie of onderaan de pagina

We zijn benieuwd naar jullie reacties, kritieken en feedback. Uiteraard kun je ook een mail sturen. 

Het Voetbaltube Team

Voetbaltube

 

FacebookTwitterGoogle+

Bekijk ook..

Laatste reacties

Ik schrok een beetje van de site!

De oude pagina was gewoon mooi en overzichtelijk. Dit is een witte onoverzichtelijke pagina met heel veel links en reclames die opvallen. Er staan ook polls en 'voetbalplayers of the month' die helemaal niet kloppen. 

Ziet er fris uit alleen wel echt wennen aan de indeling

De mobiele versie van deze website werkt helaas niet op de Iphone 5.. 

Geef mij maar de oude voetbaltube... Dit lijkt wel een of andere uitprobeerversie van Voetbaltube van vóór de vorige versie. En er zijn nauwelijks samenvattingen.

Geef bij die oude website maar.

Waardeloos. De vorige site zag er 10 keer beter uit! 

Het werd wel eens tijd voor een frisse wind bij VT. Een mooie ontwikkeling!