De vriendin van Lionel Messi: De Argentijnse Antonella Roccuzzo

09 november 2013 | stefan | Het moppie van

Zo nu en dan kan het geen kwaad eens de nadruk te leggen op de mooie spelersvrouwen. Dit keer in 'Het moppie van' is de Argentijnse Antonella Roccuzzo aan de beurt. Zij is de vriendin van Barcelona-ster Lionel Messi en de moeder van de pasgeboren Thiago.

Roccuzzo
De Argentijnse Antonella Roccuzzo en Lionel Messi vormen sinds 2009 een stelletje en zo weet het Argentijnse wonderkind dus ook buiten het veld te scoren. Messi en Antonella kennen elkaar nog uit hun kindertijd. De 24-jarige brunette studeert in Argentinië aan de universiteit van Rosario. Maar zo fanatiek als ze is probeert ze bij veel wedstrijden aanwezig te zijn om haar geliefde in actie te kunnen zien. 

Maar als je de vrouw van de beste speler van de wereld bent, word je altijd en overal in de gaten gehouden. De twee zijn vaak op het strand te bewonderen of op het grote jacht van Messi waar de paparazzi altijd op de loer ligt om mooie plaatjes te schieten.

Thiago
De tortelduifjes zijn sinds 2 november 2012 de gelukkige ouders geworden van een zoontje genaamd Thiago. En als de kleine Messi het talent van zijn vader overneemt dan moet het goed komen. De oude club van Messi, Newell's Old Boys, heeft Thiago al een shirtje en een lidkaart gegeven. De vader van Lionel bereikte een overeenkomst met de club. Voor wat het waard is.


Lionel Messi en Antonella Roccuzzo:

Vriendin Messi(rechts)

Moppies van de voorgaande weken:
Het moppie van Kevin-Prince Boateng: De half-Italiaanse Melissa Satta
Het moppie van Cristiano Ronaldo: De Russische Irina Shayk
Het moppie van Steven Gerrard: De Engelse Alex Curran

 

FacebookTwitterGoogle+

Bekijk ook..

Laatste reacties

Lionel Messi is ook buiten de velden trefzeker. Hij verwacht met z'n chick Antonella Roccuzzo een tweede kind, dat schrijft het Argentijnse Clarin.