De top 10 mooiste voetbalshirts van 2015/2016

Het voetbalseizoen is in volle gang en natuurlijk zijn ook de nieuwe voetbalshirts al volop in beeld geweest op televisie. Zoals elk jaar spelen de clubs namelijk ook dit seizoen hun wedstrijden weer in nieuwe tenues voorzien van een frisse touch.

In de onderstaande video zie je de top 10 voorbij komen van voetbalshirts in de Premier League. Het is natuurlijk een kwestie van smaak maar er zitten zeker een paar mooie shirts tussen!

Zelf ook op zoek naar een mooi voetbalhirt? Neem dan gewoon eens een kijkje:     

Overige Voetbalshirts
Naast de Premier League zijn er natuurlijk ook nog andere competities waarin de clubs weer uitpakken met de meest waanzinnige voetbalshirts. Wat te denken van FC Barcelona? Zij spelen hun uitshirts in de kleuren van Catalonië. Of het voetbalshirt van Juventus, geheel in het roze dit seizoen (met natuurlijk de drie sterren op de borst. 

Het nieuwe Valencia-shirt mag ook niet onopgemerkt blijven, prachtig vormgegeven in het rood-geel. Voor wie alle mooie voetbalshirts wil aanschouwen raden we je aan om eens te kijken naar onderstaande video waarin elk nieuw shirt voor het seizoen 2015/2016 voorbijkomt. Genieten!

Een echt voetbalshirt of een replica?
Je hebt het vast wel eens meegemaakt, je hebt een voetbalshirt en je vraagt jezelf af of het een nu een echt voetbalshirt betreft of dat het gaat om een replica. Hoe kom je er nu achter of het een echt of een nep voetbalshirt is?

Kijk in het geval van een Nike-voetbalshirt altijd goed naar de zijkant van het shirt, op het echte shirt staat er 'authenthic' in het goud, op de replica is dit gedaan in het zilver. 

Wanneer je het Puma-voetbalshirt van Arsenal koopt, dan is het belangrijk om te weten dat het echte voetbalshirt getailleerd om het lichaam zit, bij een replica is dit niet het geval, deze valt namelijk ruimer uit. 

Voor een Adidas-shirt, bijvoorbeeld het tenue van Chelsea geldt eigenlijk hetzelfde. Wanneer het tenue ruimer uitvalt en niet getailleerd is, is de kans groot dat het een replica betreft. Nog een ander opmerkelijk detail. Op de replica zijn het logo en het merk altijd geborduurd, dit is op een echt shirt niet het geval, daarop is het clublogo en het merk geprint. 

Wie exact wil weten of een voetbalshirt nu echt is of dat het een replica betreft, bekijk dan onderstaande video:

Voetbalshirts aanbiedingen
Wanneer je op zoek bent naar voetbalshirts in de aanbieding is het aan te raden om te wachten tot het seizoen is begonnen of later in het seizoen. Dan zijn de originele voetbalshirts vaak een stuk goedkoper terwijl het gewoon dezelfde kwaliteit is. 

Voetbalshirt Depay enorm populair
Wanneer je denkt aan voetballers die op het lijstje staan met de 'top 10 meest verkochte shirts' dan zijn de eerste namen die je te binnen schieten, die van Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. Toch opvallend is dat in 2015 de naam van Memphis Depay als nummer drie naar voren komt. De aanvaller van Manchester United blijkt mateloos populair bij de fans over de hele wereld. Nu nog schitteren voor die fantastische club uit Manchester United en het moet helemaal goedkomen. 

 

FacebookTwitterGoogle+

Bekijk ook..

Laatste reacties

Jaa zeker weten! Een aantal prachtige voetbalshirts!

Ik zag het overzicht ook al op -----

Tot ziens